Üdvözöllek honlapomon!

2021-01-21 10:41:12

Irodám fő tevékenységi köre az osztrák adóbevallás, adóvisszaigénylés elkészítése. Célom, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsak ügyfeleim részére, ezért vállalom a magyar adóbevallások elkészítését, valamint az osztrák adó-visszaigényléshez szükséges E9-es nyomtatvány beszerzését is a magyar adóhivatalban.

Az Ausztriában dolgozó magyarok közül sokaknak nehézséget okoz az osztrák adóbevallás kitöltése, részben a nyelvi korlátok miatt, részben pedig azért, mert ezen a területen nincsenek ismereteik. Küldetésemnek azt tekintem, hogy levegyem azt a terhet ügyfeleink válláról, amit a különböző hivatalokban eltöltött idegőrlő ügyintézés, várakozás jelent.

Tapasztalataim szerint akkor is érdemes kapcsolatba kerülnünk, ha valaki jól beszéli a nyelvet, mivel a legmagasabb visszaigényelhető összeg eléréséhez elengedhetetlen az osztrák adótörvények ismerete. Utólag számos esetben kiderül, hogy az ügyfél jóval nagyobb összegre lett volna jogosult, ha megfelelően jelölte volna a rá vonatkozó kedvezményeket, ezért a szakértő megbízása anyagilag is kifizetődő.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKeressen meg minket és hamarosan válaszolunk kérdéseire.