Hogyan tudok külföldről magyar adóbevallást intézni vagy NAV igazolást kérni?

2021-01-26 13:16:02

Könnyen kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy külföldi tartózkodásunk (szezonmunka) ideje alatt lesz szükségünk NAV igazolás (E9-es igazolás) beszerzésére, vagy el kell készítenünk a magyar adóbevallásunkat.

Aki már jól beszél németül gyakran saját maga próbálja elintézni az osztrák vagy a német adóbevallását…

Azon túl, hogy ilyenkor az esetek többségében a munkavállaló nem használja ki a részére járó adókedvezményeket (mivel a külföldi adózási szabályokat nem ismeri), sokszor előfordul, hogy hiánypótlásra szólítják fel, és igazolásra lesz szüksége a magyar jövedelméről, akár a 0 Ft-ról is.

A hiánypótlást 30 napon belül teljesíteni kell a Finanzamt felé!

Mivel külföldön van, több kérdés is felmerül:

  • Mit tegyen?
  • Utazzon haza több száz kilométerről?
  • Vegyen ki szabadságot (ha elengedik), hogy hazajöhessen?
  • Kit bízzon meg itthon, és hogyan, hogy helyette felkeressen egy magyar könyvelőt? (aki csinál egy magyar bevallást)
  • Melyik családtagja lesz az, aki itthon helyette eltölt fél napot az adóhivatalban és beszerzi a “száraz bélyegzős” igazolást?
  • Az igazolásra a munkavállaló “eredeti” aláírása is kelleni fog, hogy oldja ezt meg távolról?

Hogyan, hol talál online olyan ügyintézőt, aki átlátja a magyar, osztrák és német adóbevallási rendszert is, megbízható, kézben tudja tartani a folyamatot gyorsan és rugalmasan dolgozik?

 

A válasz Ön előtt van:

 

www.kulfoldiadozas.hu

 

Az adatainak megadását követően soron kívül elkészítem Önnek a magyar adóbevallást, összeállítom az E9 -es vagy EU/EWR igazolás kiállításához szükséges adatlapokat, meghatalmazást és a leggyorsabb módon online továbbítom Önnek. A kinyomtatást követően eredetiben alá tudja írni a dokumentumokat és egyetlen postázással vissza tudja küldeni részemre. Miután mindent elintéztem elsőbbségi ajánlott levélben postázom az eredeti szárazbélyegzővel ellátott igazolást, így a teljes folyamat 1,5-2 hét alatt lebonyolítható. 

Vegye fel velünk a kapcsolatotKeressen meg minket és hamarosan válaszolunk kérdéseire.