Bemutatkozás

Több mint 10 éves adózási területen eltöltött gyakorlat után jutottam arra, hogy létrehozok egy olyan vállalkozást, ami segítséget nyújt az Ausztriában dolgozó magyaroknak, nemcsak az osztrák bevallás elkészítésében, hanem teljes körű szolgáltatással a magyar adóbevallás és a külföldi visszaigényléshez szükséges igazolások (E9 nyomtatvány) beszerzésében is.

Célom az volt, hogy komplex szolgáltatást nyújtsak, ezért tevékenységi köröm kiterjed a szezonális külföldi munka sajátosságából adódóan a magyar TB jogviszony rendezésével kapcsolatos teljes körű ügyintézésre is, amely magában foglalja a magyarországi egészségügyi ellátások igénybevételéhez szükséges nyomtatványokkal kapcsolatos be- és kijelentkezéseket a NAV-nál, illetve az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál, valamint az ezzel kapcsolatos tájékoztatást, segítségnyújtást.

Küldetésemnek azt tekintem, hogy megszabadítsam a külföldön dolgozókat attól a stressztől, amit a magyar bürokrácia és a sok esetben eltérő Uniós szabályozottság okoz. 

Ha mellettem teszi le a voksát, a Magyarországon töltött idő valóban a pihenésről és a családról fog szólni, és nem a különböző hivatalokban eltöltött idegőrlő várakozásról és ügyintézésről.

Üdvözlettel:

Petrics Balázs